Now you can book "Une soirée Francaise"

Une soirée Francaise

 

- en fransk afton med

 

Johanna E Martell och Tobias Livheim

 

Den lyriska sopranen Johanna E Martell och konsertpianisten Tobias Livheim har tillsammans skapat en föreställning med den franska repertoaren. Une soirée Francaise bjuder på tårar och skratt, nostalgi och vacker musik. Detta är ett samarbete med Diakonia och Världens barn. 20 % av intäkterna till föreställningen går oavkortat till Diakonia och Världens barn.

 

Musik: Från Offenbach och Poulenc till Piaf och Brel. Programlängd: 50 minuter

 

Johanna E Martell

Johanna är utbildad operasångerska vid Operastudio 67 i Stockholm och Operahögskolan i Göteborg. Hon är en frekvent solist på Kungliga Operan i Stockholm där hon debuterade i rollen som Greta i Hans och Greta 2007. Hon har bland annat medverkat i den nyskrivna operan Batseba skriven av Sven-David Sandström. I höst återkommer hon till Kungliga Operan för att sjunga sopransolot i Mozarts C-mollmässa. Johanna E Martell har dessutom spelat gatuopera på olika festivaler i Frankrike samt varit solist i Svenska Handelskammarens julturnéer i New York och Atlanta.

 

Tobias Livheim

Tobias är utbildad pianist vid Birmingham Conservatoire i England. Han framträder som solist, kammarmusiker och ackompanjatör i Sverige, England, Frankrike och Wales. Tobias har vunnit tre utmärkande priser; Birmingham Conservatoire Piano Prize, Beryl Chempin Bach Prize och Reginald Vincent Lieder Prize. Tobias har framträtt i Sveriges Radio och skriver även egen musik. Under 2011-2012 har Tobias bl a medverkat som pianist i föreställningen OUTSIDE – INSIDE som är gjord för piano, violin och dans.

Comment this:

Latest posts

Recent comments

Blog Archives

Links