Ytterligare en stjärna är död

Först Michael Jackson och nu Whitney Houston. Två av 1900-talets största ikoner är borta. Nyheten om Whitneys död skakade om mig rejält. Tillsammans med Céline Dion har de två regerat i världen. Ingen levande kvinna har kunnat mäta sig med dem eller ens försöka. Nu är bara Céline kvar.

 

Jag minns en MTV-gala för många år sedan där först Madonna uppträdde live. Hon dansade grymt bra och hade världens närvaro MEN hon sjöng så falskt att jag var tvungen att hålla för öronen. Det gick inte att lyssna på. Jag tänkte att det hade blivit något fel på medhörningen under galan. En stund senare glider Whitney Houston ned för en låååång trappa sjungandes "I will always love you" helt a cappella. Det var så rent, vackert och perfekt sjunget. Då insåg jag att det helt enkelt rörde sig om två sångerskor som sjöng i helt olika dimensioner.

 

Jag såg Whitney på Globen här för något år sedan. Det var en chock. Hon hade knappt någon röst kvar. Så slut att hon stönade av att gå omkring på scenen. Men det gjorde mig ingenting. Jag hade i alla fall sett Whitney live och det kommer mina barn att få höra om när de blir äldre.

Din kommentar:

  • Malin • February 12, 2012 at 12:57:16 PM
    Verkligen tragsikt! Så sorgligt att förlora dessa superstjärnor.. Och jag uppskattar också det enormt att vi hann se henne uppträda <3 Det är ett minne för livet!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar